Warehouse Management Module Inther Group

Warehouse Management Module

Elke implementatie van een Warehouse Management System (WMS) start met de stap waarin het proces wordt omschreven en waarin de functionaliteit van het systeem en de eisen van de gebruiker in kaart wordt gebracht. Juist op dit punt is Inther Group van toegevoegde waarde. Met onze focus op de operatie in het warehouse adviseren wij u over de functionaliteit die u wel of niet nodig heeft. In onze flexibele aanpak (gericht op uw behoefte) is een snelle, betrouwbare en vlekkeloze operatie het enige dat van belang is.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Voordelen

  • Real-time controle

  • Complete WMS-oplossing

  • Functioneel flexibel

  • Modulair opgebouwd

Inther LC

De Inther LC software suite heeft een uitgebreide en geavanceerde Warehouse Management Module met slimme functionaliteiten die al uw warehouseprocessen ondersteunt, van goederenontvangst tot verzending. De modulaire opbouw maakt Inther LC uiterst flexibel en biedt naadloze ondersteuning op uw project en uw bedrijfsvoering. De WMS-module uit de Inther LC software suite wordt toegepast als add-on op de Warehouse Control Software-laag. De module ondersteunt elke operatie – van conventionele handmatige warehouses tot hoogdynamische systemen – en voorziet daardoor ook bij sterke toekomstige groei in al uw behoeftes.

Modulair opgebouwd

Dankzij de modulaire opbouw vormt ons volledig zelf ontwikkelde software een flexibel en merkonafhankelijk platform dat alle hardware ondersteunt. Dit platform koppelt alle functies in het warehouse aan elkaar, van goederenontvangst, orderpicking en intern transport tot alle activiteiten op de expeditievloer. Daarnaast biedt het systeem aanvullende functionaliteiten op het gebied van voorraadbeheer, volumecalculatie, tracking & tracing en rapportage. Kortom: Inther LC levert u elke functionaliteit die u nodig heeft.

Inther LC is het resultaat van meer dan twintig jaar praktijkervaring en eigen software ontwikkeling. Verschillende A-merkfabrikanten vertrouwen inmiddels op Inther LC voor hun dagelijkse operatie. Dit WMS heeft zich inmiddels bewezen als een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing en als een waardevolle langetermijninvestering in logistieke automatisering.