Ontwerp Inther Group

Design

Vanaf het allereerste gesprek met onze klanten is er maar één vraag die ons bezig houdt: wat is de meest efficiënte, capaciteitsverhogende en betrouwbare oplossing voor het warehouse?

Kwantitatieve analyse

Het vinden van deze oplossing start met het wegen van verschillende factoren: het orderprofiel, het klantenbestand, het assortiment, etc. Op basis van deze kwantitatieve analyse en onze diepgaande logistieke kennis maken wij een uitgebreid logistiek ontwerp. In dat ontwerp worden onder meer procesbeschrijvingen, het IT-landschap, alternatieve layouts en kostprijzen meegenomen.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Eigen software

Inther Group automatiseert interne logistieke processen door het leveren van manuele oplossingen, gemechaniseerde systemen of een combinatie daarvan. Manueel of gemechaniseerd, in beide gevallen speelt de eigen software van Inther een hoofdrol bij aansturing van de processen. Inther levert software voor Warehouse Management Systemen (WMS), Warehouse Control Systemen (WCS), Voice Picking, Pick to Light, barcode- en RFID-integratie en Material Flow Control (MFC).

Korte terugverdientijd

Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn typische kenmerken van Inther, waarbij onze systemen snel zijn geïmplementeerd en een bewezen korte terugverdientijd hebben.

De basisprincipes voor het ontwerp van intralogistieke concepten:

  • Creatieve en multidisciplinaire aanpak waarin tijdens alle ontwerpactiviteiten verschillende conceptuele mogelijkheden worden meegenomen.
  • Inzet van proven technology in de modules van Inther LC software.
  • Onderzoek naar de mogelijkheden en voordelen van automatisering / mechanisering als middel om meer efficiënte en kosteneffectieve logistieke operaties te realiseren, dus niet als doel op zich.

Voordelen

  • Gedegen kwantitatieve analyse

  • Diepgaande logistieke kennis

  • Zowel manuele als gemechaniseerde oplossingen

  • Snelle implementaties

  • Bewezen korte terugverdientijd