service partner Inther Group

Complete logistieke systemen voor uw warehouse

Inther Group is een internationaal opererende system integrator, gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor warehouses. Inther Group onderscheidt zich dankzij een totaalaanpak. Van analyse, bouw en oplevering tot 24/7 service en support: Inther Group neemt alle aspecten voor haar rekening.

Op basis van grondige data-analyses door onze consultants ontwerpen we het logistiek concept met de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze concepten integreren we moderne technologieën die zich al in de praktijk in menig warehouse hebben bewezen. Inther Group is 100% betrokken en eindverantwoordelijk voor het resultaat. Een korte implementatietijd, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een bewezen snelle terugverdientijd zijn typerend voor de oplossingen van Inther Group.

Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.

Voordelen

  • Totaalaanpak

  • Grondige data-analyse

  • Bewezen technologieën

  • Volledig commitment

  • 24/7 service & support

  • Eén aanspreekpunt

Werkwijze aanpak Inther Group

Hoe Inther Group u helpt

Inther Group ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw intralogistieke strategie en verzekert u dat die volledig is afgestemd op uw groeiverwachtingen en algehele bedrijfsstrategie. Onze uitgebreide ervaring in logistiek en supply chain wordt maximaal benut in de planning en ontwikkeling van logistieke oplossingen voor uw project. Samen met de klant ontwerpen we oplossingen waarbij uw investeringskapitaal optimaal wordt benut om de continuïteit en flexibiliteit van uw operatie te maximaliseren.

System integrator voor uw logistiek