Versterking sales en business development bij Inther Group

Inther Group heeft onlangs zijn team versterkt met een extra uitbreiding op het gebied van sales en business development. Olaf van Tol is de nieuwe Commercial Director bij Inther Group en Sandra Vogel staat aan het roer van de nieuwe locatie in San Francisco (USA) als Business Development Manager. Inther Group is ervan overtuigd hiermee de ambities voor de toekomst waar te kunnen maken en het klantportfolio verder wereldwijd uit te gaan breiden.

Zelfs in deze rare tijden blijft Inther Group gestaag groeien waardoor een uitbreiding niet uit kon blijven. Juist nu is er nog meer behoefte aan professionele automatiseringsoplossingen voor warehouses.

Olaf van Tol en Sandra Vogel

Extra slagkracht

Olaf gaat als Commercial Director voor extra slagkracht zorgen binnen de commerciële tak van de organisatie. Hij heeft jarenlange ervaring in verschillende sectoren in de logistiek, onder andere als Business Development Manager bij DHL Supply Chain. Hier heeft hij gewerkt aan grote automatiseringsprojecten. Met zijn ervaring en kennis op het gebied van intralogistiek en automatisering is Olaf een waardevolle toevoeging en kijken we ernaar uit om samen mooie stappen te gaan zetten. Olaf: “Inther is een down to earth en vooral innovatieve club die constant werkt aan mooie oplossingen voor klanten in alle sectoren. Ik kijk er naar uit om de portfolio en wereldwijde scope van Inther Group verder te vergroten.”

Groeimarkt USA

Sandra gaat zich als Business Development Manager specifiek focussen op de belangrijke groeimarkt in de Verenigde Staten. Zij woont al jaren in Noord-Amerika en heeft een zeer uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van sales. Ze heeft haar expertise bij diverse internationale logistieke partijen in praktijk mogen brengen waaronder bij global 3PL provider DSV Solutions. Sandra: “Ik kijk er naar uit om contact te gaan leggen met Amerikaanse bedrijven en met hen te bespreken hoe Inther innovatieve oplossingen heeft gerealiseerd voor vergelijkbare bedrijven.”

Meer weten? Neem contact met ons op

Meer informatie

Een moment geduld aub.