Inther & SRD verkopen eerste Automated Document Applicator

Automated Document Applicator Inther Group

Inther Logistics Engineering BV & SRD Maschinenbau GmbH hebben hun eerste Automated Document Applicator (ADA) aan het DC van bouwmarkt BAUHAUS in Krefeld (Duitsland) verkocht.

De ADA is een volledig nieuw product – en de eerste machine ontwikkeld door system integrator Inther in samenwerking met installatie- en machinebouwbedrijf SRD – dat het aanbrengen van documenten aan de buitenzijde van een doos volledig automatiseert. ADA print, buffert, vouwt en plakt documenten met een docufoil op dozen. Zowel het doosformaat, als de positie waar het document aangebracht wordt, kan hierbij continu variëren. ADA zorgt ervoor dat het juiste document op de juiste doos wordt aangebracht.

Afgelopen jaar heeft Inther met de Automated Document Applicator de Logistica Award publieksprijs in ontvangst gesleept.

BAUHAUS – een van de grootste DIY (Do It Yourself) bedrijven in Europa en nummer twee in Duitsland – heeft voor een ADA gekozen om de efficiency van hun verpakkingsproces te verbeteren. Deze ADA zal door Inther & SRD in het najaar van 2016 worden geïmplementeerd.