LogiMAT 2020: geannuleerd

Ondanks de problemen in verband met het coronavirus, had LogiMAT-evenementenorganisator EUROEXPO Messe- und Kongress-GmbH in München, samen met het congrescentrum Messe Stuttgart en de relevante lokale autoriteiten, het tot nu toe haalbaar geacht om LogiMAT 2020 te organiseren – de 18e internationale handel Show voor Intralogistics Solutions & Process Management in Stuttgart. Het plaatselijke Bureau voor volksgezondheid in Esslingen zag geen verhoogde bedreiging voor exposanten en bezoekers.

Op dit moment is het infectierisico echter acuter geworden door de toegenomen en versnelde verspreiding van het coronavirus in Duitsland, met de regio Stuttgart als een van de bijzonder getroffen delen. Het verantwoordelijke bureau voor openbare orde in Leinfelden-Echterdingen, handelend op dringende aanbeveling van het verantwoordelijke bureau voor volksgezondheid voor de regio Esslingen, instrueerde de organisatoren uiteindelijk om LogiMAT 2020 te annuleren.

LogiMAT 2021

Ondanks enorme inspanningen in samenwerking met Messe Stuttgart, konden ze geen latere datum vinden om het evenement in 2020 te organiseren, dus hebben ze besloten LogiMAT 2020 te annuleren. De volgende LogiMAT zal plaatsvinden in Stuttgart van 9 tot 11 maart 2021.